Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel BBQ Extra-Large

BBQ Extra-Large

€2.205,00 €2.450,00
Op voorraad
Beschrijving

*Zijn er bepaalde asseccoires niet beschikbaar geen probleem we kunnen alles bestellen.

BBQ is een fantastische bezigheid en de mogelijkheden zijn oneindig. De Big Green Egg is echt een investering voor de levensgenieter en is naar mijn mening de Rolls Royce van het koken. Dit door zijn hoogwaardige keramiek (met levenslang garantie) en zijn vorm die zorgt voor de juiste luchtcirculatie op luchttoevoer en rookafvoer. Binnen de 15 minuten is hij op temperatuur en nauwkeurig te regelen d.m.v. de luchtklep en schoorsteen.
Kom vrijblijvend langs in de winkel voor meer info, we gebruiken zelf al jaren de BGE en spreken dus vanuit eigen ervaring.

XLarge
Heb je een grote familie en/of vriendengroep? Of kook je professioneel, bijvoorbeeld als cateraar voor grote groepen? Dan is de Big Green Egg XLarge jouw partner in crime. Je kunt grote gezelschappen tegelijk laten genieten van smaakvol gegaarde ingrediënten en gerechten. Met een kookoppervlak van 61 centimeter zijn grote stukken vlees, vis of meerdere pizza’s geen fantasie meer maar realiteit. En is 61 centimeter nog net niet genoeg? Breid het kookoppervlak dan uit met de speciale 2 en 3 Level Cooking Grids die beschikbaar zijn voor de XLarge en kook op hoog niveau.

Kenmerken:

  • Grid diameter: 61 cm
  • Oppervlak: 2919 cm²
  • Gewicht: 99 kg
  • Hoogte: 78 cm

Onderstel-Nest
Elke Big Green Egg voelt zich thuis in een EGG Nest. Als je je EGG in het onderstel plaatst, zie je hem groeien. Doordat hij wat hoger staat, heeft hij meteen jouw ideale werkhoogte. Wel zo prettig voor je rug. Het EGG Nest is van gepoedercoat staal gemaakt en met de 4 stevige zwenkwielen kun je je EGG makkelijk verplaatsen.

Workspace
Je begint bij de basis: het EGG Frame.  Die komt inclusief rvs rooster level, haakjes voor je gereedschap en 4 stelpoten. De  tafelpoten en het frame zijn van gepoedercoat aluminium en staal. Onder de poten  kun je ook nog zwenkwielen aanbrengen  van 10 cm. Verbouwen geeft stress maar  uitbouwen geeft fun.