Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Big Green Egg

Big Green Egg

€530,00 €590,00
Op voorraad
Beschrijving

BBQ is een fantastische bezigheid en de mogelijkheden zijn oneindig. De big green egg is naar mijn mening de Rolls Royce van het koken. Dit door zijn hoogwaardige keramiek (met levenslang garantie) en zijn vorm die zorgt voor de juiste luchtcirculatie op luchttoevoer en rookafvoer. Binnen de 15 minueten is hij op temperatuur en nauwkeurig te regelen dmv luchtklep en schoorsteen.

De Big Green Egg is echt een investering voor de levensgenieter. Of je nu een grote tuin hebt of een klein terras het zal je veel plezier bezorgen. Het gebruik is zo eenvoudig en met de juiste uitleg en keuze in model kan het niet fout gaan. Je heb echt niet elk accesoire nodig, het juiste model met de juiste acccesoires is genoeg.Mijn darling is de medium.

Koop een Big Green Egg bij een erkende premiun dealer, de importeur kan geen garantie geven op BGE uit het buitenland/grijze import.De keuze van het model is echt belangrijk, niet alleen nu maar ook over 5 jaar vanwege eventuele verandering in je gezinssituatie. Montage kan u zelf doen maar laat het Doen door ons, we hebben dit al vaker gedaan.

Kom vrijblijvend langs in de winkel we gebruiken zelf al jaren de BGE, het zijn altijd leuke gesprekken en een tas koffie staat klaar:-)

  • Why we love it
  • The best there is.
  • Toegevoegde waarde aan je gerechten.
  • Een investering voor minimaal de komende 15 jaar.