Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Multifunctionele bakpan multiline

Multifunctionele bakpan multiline

€125,00 €149,00
Op voorraad
Beschrijving

Een roestvrijstalen bakpan geeft het mooiste bakresultaat, zeker voor vlees en gebakken aardappelen. Wanneer je iets meer vetstof gebruikt kun je ook delicatere producten perfect bakken in een roestvrijstalen pan. Deze bakpannen zijn bovendien zeer duurzaam en gaan bij normaal gebruik een leven lang mee, en dus erg ecologisch.

De Multifunction pannen van Demeyere zijn zeer veelzijdig. Ideaal bijvoorbeeld voor een zomerse paella of een overheerlijke tarte-tatin. Het 7-lagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor een ideale warmteverdeling. Multifunction is dé pan om ingrediënten eerst aan te braden op het fornuis en nadien rustig verder te laten garen in de oven. De twee korte roestvrijstalen grepen hebben zowel op het fornuis als in de oven en in de kast een plaatsbesparend voordeel

7-PlyMaterial is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen (roestvrij staal 18/10, zuiver aluminium, aluminium legering, zuiver aluminium, Triplinduc) Doordat deze technologie de gehele pan vormt, verdeelt de warmte zich tot aan de rand van de pan.

De greep is vervaardigd uit massief roestvrij staal. Door hun vorm blijf de grepen langer koel.

Triplinduc is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

30 jaar garantie, 10 jaar garantie voor professioneel gebruik. Demeyere zijn pannen geschikt voor alle kookplaten inclusief inductie