Ijsmachine Gelaterio Pro Type 850

Solis

€ 499,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Zelf thuis uw favoriete ijs bereiden! Maak ook zelf thuis uw favoriete ijs met heerlijke verse ingrediënten met deze geweldige ijsmachine van SOLIS. Bereid eenvoudig en simpel de heerlijkste sorbets, frozen yoghurts, gelato of roomijs. Het apparaat kan op uw favoriete ijssoort ingesteld worden en de motor zorgt automatisch voor de juiste bijbehorende consistentie. Zo kunt u altijd genieten van het perfecte ijs.

Met handige ijsemmer
De meegeleverde ijsemmer heeft een inhoud van 1,5 liter. De emmer kan buiten de ijsmachine gevuld worden is vervolgens eenvoudig in de ijsmachine te plaatsen.
12 consistentiestanden
Met de 12 instelbare consistentiestanden maakt u altijd eenvoudig uw favoriete ijs. Op de LCD display kunt u tevens zien welke ijssoort bij de gekozen consistentie hoort.
Automatisch of handmatig
Kies voor een automatische bereiding van sorbets, frozen yoghurts, gelato of roomijs of pas de instellingen handmatig aan en maak uw favoriete ijs zoals u deze het lekkerst vindt.
Ingebouwd koelsysteem
Deze ijsmachine beschikt over een ingebouwd koelsysteem (turbine) dat werkt met de milieuvriendelijke koelvloeistof R134A.
Pre-cool en keep cool functies
Deze ijsmachine heeft een voorkoel functie om de machine op temperatuur te brengen en een koelhoudfunctie die het ijs tot wel 3 uur gekoeld kan houden.

Specificaties:
Materiaal: RVS behuizing
Vermogen: 170 - 200 Watt
Gewicht: 13,1 kg
Afmetingen: L 42 x B 24 x H 29 cm

Why we love it

  • ijsemmer heeft een inhoud van 1,5 liter. 
  • 12 consistentiestanden
  • Ingebouwd koelsysteem
  • Een ingebouwd milieuvriendelijk koelsysteem (turbine).
  • Pre-cool en keep cool functies