Sous-vide

Wartmann

€ 159,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 159,00

Omschrijving

Smaakvol koken met de nieuwste Wartmann sous-vide regelaar. Een betaalbaar sous-vide apparaat met een goede watercirculatie en een constante watertemperatuur - in een elegante vormgeving. Wartmann maakt sous-vide koken weer aantrekkelijk.

Met deze sous-vide regelaar kunt u de gewenste tijdsduur en temperatuur nauwkeurig instellen zodat u altijd zeker bent van een perfecte bereiding. Bij sous-vide koken blijven de smaak en vitaminen behouden. Gerechten worden in het eigen vocht bereidt en drogen niet uit. Vleesgerechten worden lekker mals.
De Wartmann sous-vide regelaar is zeer eenvoudig te monteren en met het blauwe draaiwieltje stelt u simpelweg de tijd en temperatuur in. De Wartmann sous-vide regelaar neemt geen extra ruimte in de keuken in en is eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Als u sous-vide wilt koken dan is de nieuwste Wartmann® sous-vide regelaar een uitstekende keuze.
De Wartmann sous-vide regelaar heeft een elektrisch vermogen van 1300 of 1500 Watt en is instelbaar tot 95 graden Celcius.

specificatie:
Watercirculatie
Voorverwarmen
Aanraakbediening en instelwiel
Akoestische signalering
Instelbaar tot 99 uur en 95 graden Celcius
Maximale capaciteit 20 liter
Vermogen: 1300 Watt

Why we love it

  • Zeer compact
  • Betaalbare oplossing