De Tomorrowland serveerschaal by STAUB

Staub

€ 139,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Kom eens langs in de winkel! En de cocotte is dan voor  €109,- i.p.v. 139,-. Natuurlijk maken we er een mooi kado van.

Wat gebeurt er wanneer de magie van Tomorrowland het vakmanschap van Staub ontmoet?
Ontdek deze magische vriendschapDeze unieke limited-edition serveerschaal is een absolute must-have! Niet alleen voor de Tomorrowland liefhebber maar voor elke foody wereldwijd. Vermeng smaken en creativiteit en maak van elk samenzijn een exclusief feest.

Kenmerken:
Diameter : Ø 20 cm
Inhoud : 2,2 l
Exclusief design en dekselknop
Beperkte levenslange garantie

Beleef Staub. Staub, dé smaak bij uitstek
Staub is de specialist in hoogwaardig gietijzeren kookgerei voor diegene die op zoek is naar een authenthieke en emotionele kook- en smaakervaring. Staub vindt zijn oorsprong in Frankrijk, meerbepaald in de Elzas, een region die wereldwijd gekend staat om zijn rijke geschiedenis van vakmanschap en gastronomische uitmuntendheid.
Dankzij hun bijzondere emailafwerking en uitstraling, kunnen de Staub producen met stijl zowel in de keuken als aan tafel gebruikt voor een perfect samenzijn met familie en vrienden.

Beleef Tomorrowland. Met Tastes of the World wil Tomorrowland The People of Tomorrow die graag genieten van heerlijk eten samenbrengen.
Unieke smaken worden gecreëerd door hoogwaardig kookgerei en pure ingrediënten samen te voegen. Ontdek de variëteit aan smaken van over de hele wereld op Tomorrowland, de meest magische gebeurtenis op aarde. De perfecte plaats om deze smaakervaring te delen met je geliefden.

De magische eigenschappen
Het geheim van het deksel. Het unieke en weldoordachte design van het Tomorrowland deksel zorgt voor een aroma-regen, een voortdurende besprenkeling tijdens het sudderen. Het geheim: structuren onderaan het deksel met een unieke vorm geïnspireerd op de chistera van het Baskisch kaatsspel. Het resultaat: een heerlijk sappig gerecht, vol van smaak met optimaal behoud van aroma en vitaminen. Ervaar het verschil.

Majolica. Dankzij de bijzondere techniek die gebruikt wordt voor de Majolica kleuren wordt een email verkregen met een unieke glans en diepe intense kleur. Deze exclusieve cocotte kan met stijl zowel in de keuken als aan tafel gebruikt worden.

Gietijzer. Al meer dan 2000 jaar staat gietijzer gekend voor zijn duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden. Oerelementen zoals vuur en ijzer leiden naar unieke producten van ongeziene kwaliteit. De producten van Staub worden vervaardigd volgens een traditionele gietmethode. Deze waardevolle en duurzame producten worden vaak van generatie op generatie doorgegeven.

Mat zwart. De binnenzijde is geëmailleerd met een mat zwarte afwerking. Dit kwalitatief hoogwaardige email biedt een hogere weerstand tegen thermische schokken en vereenvoudigt het onderhoud. De ruwere structuur is ideaal om ingrediënten aan te braden. Voor een passionele kookervaring zonder zorgen.

Why we love it

  • Exclusief design en dekselknop
  • Intense Majolica kleur met een unieke glans
  • Exclusieve cocotte

InductieInductie
GasGas
ElektrischElektrisch
HalogeenHalogeen
OvenOven
VaatwasserVaatwasser