Twinsharp select slijper

Zwilling

€ 36,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

ZWILLING J.A. HENCKELS heeft een zeer eenvoudig te gebruiken messenslijper ontworpen. Met de messenslijper TWINSHARP® is het naslijpen probleemloos en veilig. Nog eenvoudiger en perfecter is het slijpen met de TWINSHARP® Select.

TWINSHARP® Select Met deze innovatieve messenslijper en de twee gescheiden slijpmodules worden messen op een eenvoudige, veilige en effectieve wijze geslepen. Met module I kan u dankzij de stalen schijven op perfecte wijze lichte beschadigingen van het lemmet verwijderen. Module II maakt het lemmet weer perfect en zorgt weer voor een hoogkwalitatieve scherpte. Bovendien is de TWINSHARP Select een van de weinige messenslijpers die zowel door links- als door rechtshandige personen op dezelfde manier kan gebruikt worden.

Lees a.u.b. deze gebruiksaanwijzing vóór het eerste gebruik zorgvuldig zodat beschadigingen aan de messen en/of de messenslijper vermeden worden.

Deze messenslijper is alleen geschikt voor ongecoate messen met een glad lemmet. De messenslijper heeft twee afzonderlijke slijpmodules, welke als volgt gekenmerkt zijn: 

Module I met stalen schijven voor het grof slijpen en het voorslijpen
Module II met keramische schijven voor het fijn slijpen en de afwerking