Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pepermolens Paris icone u'select

Pepermolens Paris icone u'select

€89,00
Op voorraad
Beschrijving

De pepermolens van Peugeot vormen nog altijd dé referentie voor fijnproevers en topkoks. Er is geen twijfel over mogelijk, het zijn gewoon de beste molens. Sinds 1850 staat de leeuw symbool voor de kwaliteit van de Peugeot producten: duurzame, sterke tanden, voor snel en vakkundig snijwerk en een veelheid aan toepassingen. technologisch vernuft.

Het maalwerk voor pepermolens is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de peperbolletjes vastnemen en ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen. Het staal is beschermd tegen corrosie zonder haar scherpte en slijtvastheid te verminderen.

Het huis van de Paris Icone-molens wordt bekroond door een metalen kelkje dat glanst als een spiegel, waarin een unieke, zeer eenvoudige vulfunctie schuilgaat. Peugeot geeft hiermee blijk van alle zorg en oog voor detail voor het gebruik van zijn producten.

Deze versie van het kenmerkende model Paris Icone is uitgevoerd in een fijne walnotenhout en met het u’Select-systeem met instelbare maalgraad.

Beschikbare formaten:

  • 22 cm
  • 30 cm

*De 18 cm alleen op bestelling.