Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Shun steakmes set DMS 400

Shun steakmes set DMS 400

€400,00
Op voorraad
Beschrijving

In een presentatiedoos van zwart hout, met 4 Kai-Shun steakmessen.De binnenste laag bestaat uit V-Gold-10 staal. Deze staallegering is uiterst corrosiebestendig, extreem hard (61 HRC) en maakt het lemmet onvergelijkbaar langdurig scherp. Door het ambachtelijk convex (holrond) geslepen lemmet van elk Shun mes onstaat een uitzonderlijke scherpte, die het Shun mes zoals geen ander mes door het moeilijkste product laat snijden. Deze scherpte gecombineerd met het uitgebalanceerde gewicht van de messen maakt dat ook langer werken niet vermoeiend is.

Elk Shun mes krijgt door de verschillende bewerkingen haar eigen natuurlijke wonderschone damast nerfstructuur en daardoor een uniek individueel karakter. Dit maakt elk Shun mes tot een origineel kunstwerk. De uit de Japanse Samurai zwaardsmeedkunst ontstane techniek voor de vervaardiging van de allerbeste keukenmessen past de Shun koksmessenserie ook toe op de productie van de meer westerse lemmetvormen.

Kenmerken:

  • Heft in donker pakkawood Ongevenaarde scherpte Kernlaag van Hitachi v-Gold staal Kobaltlegering van 62 HRC! 32 lagen damaststaal
  • Lemmet 12,0 cm
  • Heft 10,4 cm