Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Snelkookpan AirControl

Snelkookpan AirControl

€189,00 €199,00
Op voorraad
Beschrijving

In de snelkookpan Demeyere AirControl wordt een kookresultaat tot 70% sneller bereikt ten opzichte van de gebruikelijke gaarmethoden. Daardoor daalt het energieverbruik met 50% en blijven vitaminen en voedingsstoffen behouden.

Korte kooktijden en met behoud van aroma, mineralen en vitaminen

Snelkokoken
Bij een luchtdruk van rond de 1 Atmosfeer – op zeeniveau - kookt water in een gewone pan bij een temperatuur van 100 °C. Wordt de druk vergroot dan zal de temperatuur waarbij water kookt stijgen. Net die hogere temperatuur verkort de kooktijd aanzienlijk. Met de Demeyere snelkookpan kan je koken op 112°C of 118°C en is de kooktijd grofweg 1/3 van de tijd die voor het koken in een normale pan nodig is. Met de snelkookpan bespaar je veel tijd en energie en blijven smaak, kleur, vitamines en mineralen vaak beter behouden dan in een gewone pan. Demeyere biedt een garantie van 10 jaar op alle productie- of materiaalfouten, geen garantie voor professioneel gebruik.

  • Hoogwaardig roestvrij staal 18/10
  • SIGMA Classic sandwichbodem uit drie lagen voor een optimale warmteverdeling en -opslag
  • Drukweergave, schaalverdeling aan de binnenkant, instelbare kookfasen
  • Veilig in gebruik dankzij veiligheidsventiel en -greep, drukregelaar, snel afstomen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

 

Stoommandje
Het stoommandje met handgreep en driepoot laat je toe om zeer snel voedsel te stomen. Plaats de driepoot onderaan in de snelkookpan (zonder treeft). Hierop kan je dan het stoommandje plaatsen. Onderaan kan een ander gerecht of kunnen andere groenten bereid worden.