Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Steelpan Atlantis 18 cm

Steelpan Atlantis 18 cm

€124,00 €169,00
Op voorraad
Beschrijving

Dankzij de supergeleidende InductoSeal-bodem is koken met de Atlantis steelpannen een echt plezier. Een steelpan is perfect om te koken en te pocheren maar is ook ideaal voor het voorbereiden van al je sauzen. De egale warmteverdeling in de bodem garandeert een snel en efficiënt inkoken van bouillons en basissauzen. Ook ideaal voor het smelten van boter (bv. voor bearnaisesaus).

De supergeleidende InductoSeal-bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem. InductoSeal laat gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities en is energiebesparend. De capsule is hermetisch gelast op de zijkant van het product en zorgt voor extra hygiëne aangezien er geen water, vet of vuil in de bodem kan doordringen.

TriplInduc is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. 

Silverinox is een roestvrij staal dat eenvoudig te reinigen is en biedt een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.

Perfecte schenkrand, makkelijk en netjes in de keuken. De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen. 

Ergonomische grepen zijn handig en hygiënisch. De grepen zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en remmen de warmtegeleiding. Dankzij een unieke lastechnologie zijn ze extra stevig bevestigd. Bovendien is optimale hygiëne verzekerd aangezien vuil, vet of bacteriën geen kans krijgen om zich in te nestelen. 

*Perfect sluitend deksel apart verkrijgbaar.