Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Sudderpot conisch Apollo

Sudderpot conisch Apollo

€195,00
Op voorraad
Beschrijving

De conische sudderpot van Demeyere is het lichtere alternatief voor de gietijzeren cocotte/braadpan. De unieke meerlagenstructuur zorgt voor een optimale warmteverdeling tot aan de rand en dankzij het deksel blijven vocht, smaak en vitamines bewaard. Ideaal voor het langzaam sudderen of stoven van heerlijke gerechten zoals een Provençaalse saus of een klassieke stoverij.

Beschikbare formaten:

  • 24 cm met glazen deksel
  • 28 cm met glazen deksel

Ergonomischegrepen handig en hygiënisch. De grepen zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en remmen de warmtegeleiding. Dankzij een unieke lastechnologie zijn ze extra stevig bevestigd. Bovendien is optimale hygiëne verzekerd aangezien vuil, vet of bacteriën geen kans krijgen om zich in te nestelen. 

7-PLYMATERIAL perfecte temperatuurcontrole tot aan de rand 7-PlyMaterial is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces.