• Lorem ipsum

Wat krijg je als twee schoonbroers die gepassioneerd zijn door koken de koppen samen steken en, voorzien van de nodige spijs en drank, op een idee broeden? Juist, een charmante kookwinkel waar je een groots en professioneel assortiment aan keukengerei vindt.     

Doen, onze kookwinkel, zag het levenslicht in 2010 toen wij, Edwin en Alex, beiden op zoek waren naar een nieuwe uitdaging waarin we onze liefde voor koken konden delen met iedereen die daar geïnteresseerd in is. Zoveel jaar later is Doen er voor iedereen: kleine chefs die hun eerste stappen in de keuken zetten, grote chefs die hun strepen verdiend hebben, mama - en papachefs die kunnen rekenen op helpende handjes, occasionele chefs, would-be chefs, ... Kortom, voor iedereen die onze passie voor koken deelt of deze graag zou ontdekken. 

Je gaat voor kwaliteit? Wij ook. Daarom kiezen we uitsluitend voor topmerken die kwaliteit en een goede service na verkoop garanderen. Zo kom je bij ons enkel voor aangename verrassingen te staan. Merken als Demeyere, Rösle, Global, Bamix, Le creuset, Staub, Kitchenaid, Big Green Egg, de Buyer, Dualit, Gefu, Imperia, Lékué, Miyabi, Patisse en Kai zijn maar een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wist je trouwens dat je bij Doen, als enige in Oost-Vlaanderen, de exclusieve Michel Bras-reeks van de Japanse messenmeesters Kai kan vinden? En ja hoor, die is exact zo indrukwekkend als zijn naam doet vermoeden.

Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Kom langs in onze kookkwinkel of breng een bezoek aan onze webshop en ontdek het met je eigen ogen. Nog een vraag? We horen het graag. Advies met een glimlach én met kennis van zaken staan hier centraal. Wij zijn pas tevreden als je met een glimlach naar buiten stapt. Al is het maar omdat je eindelijk een antwoord kreeg op de vraag of je nu een anti-kleefpan moet gebruiken of net niet.

Wij van Doen staan steeds voor jou klaar. We helpen je met plezier en veel enthousiasme verder in onze winkel, op onze webshop en via Facebook. 

Edwin & Alex.