• Lorem ipsum

Disclaimer
Doen. B.V.B.A. is toezichthouder over de persoonlijke gegevens die via de site worden verzameld. Door zich toegang te verschaffen tot de site, door hem te bezoeken of te gebruiken, gaat u akkoord met de registratie en verwerking door de Doen. B.V.B.A. van persoonlijke gegevens over u voor de volgende doeleinden: beheer van het klantenbestand van Doen. B.V.B.A., met inbegrip van potentiële klanten, administratie van contractuele relaties, het voorkomen van onregelmatigheden, het opstellen van (web)statistieken en tests, commerciële prospectie en direct marketing van door de Doen. B.V.B.A. verkochte goederen.

Privacy Policy
De persoonlijke gegevens die verzameld worden via de site worden enkel gebruikt voor zover nodig tot het uitvoeren van deze doelen, en dienen in de eerste plaats het verzorgen van een vlotte levering en naservice. De verzamelde gegevens zullen geenszins aan derden worden overgemaakt.
U hebt het recht om schriftelijk en kosteloos te eisen dat de Doen. B.V.B.A. ophoudt uw persoonlijke gegevens die zij via de site heeft verkregen te gebruiken voor direct marketing.
U hebt het recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens en om te verzoeken om rechtzetting indien deze gegevens niet correct of relevant zijn. Om deze rechten uit te oefenen moet u een schriftelijk, gedateerd en ondertekend verzoek verzenden naar de Doen. B.V.B.A., Brabantdam 48, 9000 Gent (Belgium - Europe) of een evenwaardige mail naar: [email protected]