Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bakpan multiline

Bakpan multiline

€119,00 €149,00
Op voorraad
Beschrijving

Een roestvrijstalen bakpan geeft het mooiste bakresultaat, zeker voor vlees en gebakken aardappelen. Wanneer je iets meer vetstof gebruikt kun je ook delicatere producten perfect bakken in een roestvrijstalen pan. Deze bakpannen zijn bovendien zeer duurzaam en gaan bij normaal gebruik een leven lang mee, en dus erg ecologisch.

De Multiline bakpannen zijn de ideale pannen voor iedereen die graag met kwaliteitsmateriaal werkt. Het 3 mm (3,3 mm voor 32 cm) dikke 7-PlyMaterial zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het fornuis mogelijk. Deze pannen liggen lichter in de hand en bieden een goede mix tussen hoogstaande kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. 

7-PlyMaterial is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen (roestvrij staal 18/10, zuiver aluminium, aluminium legering, zuiver aluminium, Triplinduc) Doordat deze technologie de gehele pan vormt, verdeelt de warmte zich tot aan de rand van de pan.

De greep is vervaardigd uit massief roestvrij staal. Door hun vorm blijf de grepen langer koel.

Triplinduc is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

*32 cm is met tegengreep

30 jaar garantie, 10 jaar garantie voor professioneel gebruik. Demeyere zijn pannen geschikt voor alle kookplaten inclusief inductie