Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel BBQ Large

BBQ Large

€1.525,00 €1.694,00
Op voorraad
Beschrijving

*Zijn er bepaalde asseccoires niet beschikbaar geen probleem we kunnen alles bestellen.

BBQ is een fantastische bezigheid en de mogelijkheden zijn oneindig. De Big Green Egg is echt een investering voor de levensgenieter en is naar mijn mening de Rolls Royce van het koken. Dit door zijn hoogwaardige keramiek (met levenslang garantie) en zijn vorm die zorgt voor de juiste luchtcirculatie op luchttoevoer en rookafvoer. Binnen de 15 minuten is hij op temperatuur en nauwkeurig te regelen d.m.v. de luchtklep en schoorsteen.
Kom vrijblijvend langs in de winkel voor meer info, we gebruiken zelf al jaren de BGE en spreken dus vanuit eigen ervaring.

Large
De Big Green Egg Large is het meest populaire model in de Big Green Egg-familie. Op het kookoppervlak van de Large maak je met gemak al jouw favoriete gerechten én die van familie en vrienden. Tegelijk als dat moet, want op de Large heb je genoeg ruimte om voor 8 personen te koken. Met al die ruimte bereid je op de Large ook heel makkelijk complete driegangenmenu’s. Wil je het maximale uit je EGG halen? Dan is de Large ook jouw perfecte match, want het is het model waarvoor de meeste accessoires beschikbaar zijn. En daarmee zijn de mogelijkheden van deze alleskunner eigenlijk, de naam zegt het al, Large.

Kenmerken

  • Grid diameter: 46 cm
  • Oppervlak:1688 cm²
  • Gewicht: 73 kg
  • Hoogte: 84 cm

Onderstel-Nest
Elke Big Green Egg voelt zich thuis in een EGG Nest. Als je je EGG in het onderstel plaatst, zie je hem groeien. Doordat hij wat hoger staat, heeft hij meteen jouw ideale werkhoogte. Wel zo prettig voor je rug. Het EGG Nest is van gepoedercoat staal gemaakt en met de 4 stevige zwenkwielen kun je je EGG makkelijk verplaatsen.

Workspace
Je begint bij de basis: het EGG Frame.  Die komt inclusief rvs rooster level, haakjes voor je gereedschap en 4 stelpoten. De  tafelpoten en het frame zijn van gepoedercoat aluminium en staal. Onder de poten  kun je ook nog zwenkwielen aanbrengen  van 10 cm. Verbouwen geeft stress maar  uitbouwen geeft fun.