Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel BBQ Medium

BBQ Medium

€1.145,00 €1.270,00
Niet op voorraad
Beschrijving

*De medium zal pas terug leverbaar zijn eind september 2021.

*Zijn er bepaalde asseccoires niet beschikbaar geen probleem we kunnen alles bestellen.

BBQ is een fantastische bezigheid en de mogelijkheden zijn oneindig. De Big Green Egg is echt een investering voor de levensgenieter en is naar mijn mening de Rolls Royce van het koken. Dit door zijn hoogwaardige keramiek (met levenslang garantie) en zijn vorm die zorgt voor de juiste luchtcirculatie op luchttoevoer en rookafvoer. Binnen de 15 minuten is hij op temperatuur en nauwkeurig te regelen d.m.v. de luchtklep en schoorsteen.
Kom vrijblijvend langs in de winkel voor meer info, we gebruiken zelf al jaren de BGE en spreken dus vanuit eigen ervaring.

Medium
De Big Green Egg Medium is compact genoeg om te passen in een kleine stadstuin, patio of op een balkon, maar groot genoeg om voor 6 tot 8 personen op te grillen, roken, stoven of bakken. Met de Medium in je tuin nodig je dus heel makkelijk wat familie of vrienden uit om samen te genieten. Mede daarom is deze EGG een van onze populairste modellen. Met de bijpassende convEGGtor en de Baking Stone verander je de Big Green Egg Medium in een handomdraai in een pizza-oven waarin je zelf de lekkerste pizza’s maakt. Want ook al is het de Medium, hij is allesbehalve gemiddeld!

Kenmerken:

  • Grid diameter: 40 cm
  • Oppervlak: 1140 cm²
  • Gewicht: 51 kg
  • Hoogte: 72 cm

Onderstel-Nest
Elke Big Green Egg voelt zich thuis in een EGG Nest. Als je je EGG in het onderstel plaatst, zie je hem groeien. Doordat hij wat hoger staat, heeft hij meteen jouw ideale werkhoogte. Wel zo prettig voor je rug. Het EGG Nest is van gepoedercoat staal gemaakt en met de 4 stevige zwenkwielen kun je je EGG makkelijk verplaatsen.

Workspace
Je begint bij de basis: het EGG Frame.  Die komt inclusief rvs rooster level, haakjes voor je gereedschap en 4 stelpoten. De  tafelpoten en het frame zijn van gepoedercoat aluminium en staal. Onder de poten  kun je ook nog zwenkwielen aanbrengen  van 10 cm. Verbouwen geeft stress maar  uitbouwen geeft fun.

  • Inclusief 1 EGG Frame, Stainless Steel Grid Insert en Tool Hooks
  • Inclusief 4 wielen (2 sets caster kit)
  • Het frame van de onderste plank en de dwarsbalken zijn gemaakt van staal voor extra draagkracht
  • Bovenframe en poten zijn van aluminium; als er krassen op de poedercoating komen, blijft het frame roestvrij.