Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel BBQ Mini

BBQ Mini

€615,00 €647,00
Op voorraad
Beschrijving

*Zijn er bepaalde asseccoires niet beschikbaar geen probleem we kunnen alles bestellen.

BBQ is een fantastische bezigheid en de mogelijkheden zijn oneindig. De Big Green Egg is echt een investering voor de levensgenieter en is naar mijn mening de Rolls Royce van het koken. Dit door zijn hoogwaardige keramiek (met levenslang garantie) en zijn vorm die zorgt voor de juiste luchtcirculatie op luchttoevoer en rookafvoer. Binnen de 15 minuten is hij op temperatuur en nauwkeurig te regelen d.m.v. de luchtklep en schoorsteen.
Kom vrijblijvend langs in de winkel voor meer info, we gebruiken zelf al jaren de BGE en spreken dus vanuit eigen ervaring.

Mini
De Big Green Egg Mini is het kleinste en lichtste lid van de Big Green Egg-familie. Hij is ideaal om mee te nemen naar de camping, boot of picknick. Of om thuis gewoon direct op tafel te zetten. Maar om heel eerlijk te zijn: als je dit model EGG hebt, ga je waarschijnlijk nooit meer ergens heen zonder hem mee te nemen. Dankzij zijn gewicht gaat het verplaatsen van de Mini heel eenvoudig. Je kunt het jezelf nog makkelijker maken door ook een EGG Carrier voor de Mini aan te schaffen. Kook je meestal voor 2 tot 4 personen?

Kenmerken:

  • Grid diameter: 25 cm
  • Oppervlak: 507 cm²
  • Gewicht: 17 kg
  • Hoogte: 43 cm

Carrier
De Mini voelt zich thuis in een Carrier. Met de Carrier verplaats je gemakkelijk de mini.