Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel BBQ MiniMax

BBQ MiniMax

€995,00 €1.047,00
Op voorraad
Beschrijving

*Zijn er bepaalde asseccoires niet beschikbaar geen probleem we kunnen alles bestellen.

BBQ is een fantastische bezigheid en de mogelijkheden zijn oneindig. De Big Green Egg is echt een investering voor de levensgenieter en is naar mijn mening de Rolls Royce van het koken. Dit door zijn hoogwaardige keramiek (met levenslang garantie) en zijn vorm die zorgt voor de juiste luchtcirculatie op luchttoevoer en rookafvoer. Binnen de 15 minuten is hij op temperatuur en nauwkeurig te regelen d.m.v. de luchtklep en schoorsteen.

Kom vrijblijvend langs in de winkel voor meer info, we gebruiken zelf al jaren de BGE en spreken dus vanuit eigen ervaring.

MiniMax
Zijn formaat is misschien niet indrukwekkend, maar dat maakt de Big Green Egg MiniMax ruimschoots goed met zijn prestaties. Hij is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini maar heeft een veel groter kookoppervlak, vergelijkbaar met dat van de Big Green Egg Small. En dat geeft je genoeg ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. En ga je erop uit? Met een gewicht van 35 kilo hoef je geen professioneel gewichtheffer te zijn om de MiniMax mee te nemen.

De Minimax wordt altijd geleverd met Carrier.

Kenmerken:

  • Grid diameter: 33 cm
  • Oppervlak: 855 cm²
  • Gewicht: 35 kg
  • Hoogte: 50 cm

Portable-Nest
Even uitklapbaar Nest waarin de MiniMax met zijn Carrier past. Het Portable nest is ook gemakkelijk mee te nemen.