Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kappersschaar Design Master T30B

Kappersschaar Design Master T30B

€265,00 €320,00
Op voorraad
Beschrijving

De Design Master Serie van Kasho, gesmeed uit het onverwoestbare en slijtvaste VG10-W koolstofstaal en favoriet onder kappers, is werkelijk het neusje van de zalm. Het verhoogde ratelschroefsysteem heeft een uniek veermechanisme waardoor de schaar steeds een perfecte spanning heeft. De holle semi-convexe mesjes creëren een scheermesachtige rand waardoor je met het grootste gemak snijdt, knipt en kapt.  

Een Kasho-schaar is een investering voor het leven, op voorwaarde dat je de schaar met zorg behandelt. Veeg je schaar met een doek schoon na elk gebruik en controleer regelmatig de schaarspanning. Een gladde snede vermindert immers slijtage. Laat je schaar altijd slijpen door een professional: de speciale manier waarop de scharen vervaardigd zijn, vereisen ook een speciale slijptechniek. 

Al meer dan 100 jaar maakt Kai scharen volgens de tradities van Japanse Samoerais. De scharen zijn het product van traditionele smeedkunst en hoogstaande, moderne technologie. Roestvrij staal en de combinatie van verschillende hardheidsgraden zorgen ervoor dat elke schaar perfect in balans is en over een ongeziene scherpheid beschikt. 

Kenmerken:

  • 30 tanden
  • Lengte: 6 inch - 15,24 cm