Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kappersschaar silver 60-s

Kappersschaar silver 60-s

€338,50 €399,00
Niet op voorraad
Beschrijving

De Silver Serie staat voor optimale ergonomie en ongeziene gebruiksvriendelijkheid. De volledig holle convexe spiegelgepolijste lemetten zijn gesmeed uit ATS314 koolstofstaal. Door het toegevoegde kobalt en de matrixstructuur van het staal, is deze serie extra slijtvast. De kers op de taart is het aantrekkelijke ontwerp van de Silver Serie: door de strakke lijnen zijn de scharen een ware streling voor het oog.  

Een Kasho-schaar is een investering voor het leven, op voorwaarde dat je de schaar met zorg behandelt. Veeg je schaar met een doek schoon na elk gebruik en controleer regelmatig de schaarspanning. Een gladde snede vermindert immers slijtage. Laat je schaar altijd slijpen door een professional: de speciale manier waarop de scharen vervaardigd zijn, vereisen ook een speciale slijptechniek. 

 Al meer dan 100 jaar maakt Kai scharen volgens de tradities van Japanse Samoerais. De scharen zijn het product van traditionele smeedkunst en hoogstaande, moderne technologie. Roestvrij staal en de combinatie van verschillende hardheidsgraden zorgen ervoor dat elke schaar perfect in balans is en over een ongeziene scherpheid beschikt. 

Kenmerken:

  • Model:Straight
  • Lengte: 6 inch - 15 cm