Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kappersschaar XP 53-ss

Kappersschaar XP 53-ss

€522,50 €615,00
Op voorraad
Beschrijving

De Kasho XP-serie is de crème de la crème van de kappersscharen. De holgeslepen convexe spiegelgepolijste messen beschikken over een slijtvaste VG-10 roestvrijstalen legering. Daardoor is de XP Serie de nummer één als het aankomt op duurzaamheid en hardheid. 

Maar wat de XP Serie echt onderscheidt van andere scharen, is het gepatenteerde Disc Operation System. Het schroefsysteem bestaat uit een ingesloten kogellagereenheid, een speciale veer en een kunststofschijf die zorgt voor een gelijkmatige druk en een indrukwekkende soepelheid. De synthetische schijf zorgt voor een minimale wrijving en slijtage terwijl de kogellager haar en stof afstoot. Dit speciale systeem zorgt er met andere woorden voor dat jouw schaar een ongezien lange levensduur heeft. 

Een Kasho-schaar is een investering voor het leven, op voorwaarde dat je de schaar met zorg behandelt. Veeg je schaar met een doek schoon na elk gebruik en controleer regelmatig de schaarspanning. Een gladde snede vermindert immers slijtage. Laat je schaar altijd slijpen door een professional: de speciale manier waarop de scharen vervaardigd zijn, vereisen ook een speciale slijptechniek. 

Al meer dan 100 jaar maakt Kai scharen volgens de tradities van Japanse Samoerais. De scharen zijn het product van traditionele smeedkunst en hoogstaande, moderne technologie. Roestvrij staal en de combinatie van verschillende hardheidsgraden zorgen ervoor dat elke schaar perfect in balans is en over een ongeziene scherpheid beschikt. 

Kenmerken:

  • Model: Semi-semi offset
  • Lengte: 5,3 inch - 13,46 cm