Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pro chefmes

Pro chefmes

€89,50
Op voorraad
Beschrijving

Perfecte vorm wie waarde hecht aan “Made in Germany” van hoge kwaliteit maakt met de Zwilling pro serie de juiste keuze. Zowel voor de professionele chef als voor de hobbykok de perfecte harmonie tussen innovatieve technologie, traditionele optiek en absolute precisie.

Van het officemes tot het santokumes, de serie biedt voor elke snijtaak het juiste mes. Ervaar een messenserie die aan alle eisen van de moderne keuken kan voldoen: van uitstekende kwaliteit en met de perfecte vorm.

De speciale staalformule van Zwilling J.A. Henckels imponeert door zijn optimale evenwicht tussen chroom en koolstofgehalte  het geheim van zeer hoogwaardig staal. Messen met het kenmerk FRIODUR worden tijdens een speciaal ijshardingsproces hoogwaardig veredeld. Zij zijn buitengewoon scherp, corrosiebestendig en flexibel.

Functionaliteit: Dankzij het doorlopende snijvlak kan er tot aan de krop mee worden gesneden. Daarnaast vormt het een combinatie van de Japanse en Europese snijcultuur.

Gebruik: De unieke geometrische wigvorm van het lemmet garandeert een optimale stabiliteit en een lichte snede; de gebogen nieuwe kropvorm zorgt voor een veilig en nauwkeurig gebruik.

Duurzaamheid: De klassieker voor de professionele keuken. Het design met 3 klinknagels met doorlopende angel bezit een in drukwekkende optimale balans.

Lengte 16 cm.