Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sauteuse Intense

Sauteuse Intense

€109,00 €139,00
Op voorraad
Beschrijving

De Intense serie van Demeyere heeft alles : pure kwaliteit om zorgeloos te kunnen koken, een slimme technologie om energie te besparen en een verleidelijke look. De rander zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt waardoor het voedsel hierdoor langer warm worden gehouden. Voor de Intense serie biedt Demeyere 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie bij professioneel gebruik.  

5-Plymateriaal
Deze speciale combinatie van 5 verschillende legeringen met o.a. aluminium zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt maar zich gelijkmatig verspreidt doorheen de ganse oppervlakte van de sauteuse. Dankzij het magnetisch roestvrij staal aan de buitenkant zijn de producten geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie. 

Silverinox
Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. 

Gietrand
De rand van de sauteuse wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.  

Greep
De ergonomische grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. (Opgepast bij gasvuren… vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.  

 

Beschikbare formaten:

  • 18 cm 1,5L
  • 20 cm 2L
  • 22 cm 2,5L
  • 24 cm 3,3L

*Perfect sluitend deksel apart verkrijgbaar.

Why we love it

  • Zeer functionele vorm
  • Onmisbaar in je assortiment
  • Perfecte temperatuur controle