Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sodamaker classic

Sodamaker classic

€79,00 €89,00
Op voorraad
Beschrijving

De iSi Classic Sodamaker heeft een inhoud van 1 liter en is gemaakt van BPA-vrij kunststof. De spuitwaterfles met klassiek ontwerp is 32 cm hoog en heeft een diameter van 9,5 cm. Gebruik de iSi Classic Sodamaker in combinatie met de iSi soda capsules voor het zelf bereiden van spuitwater.

Met de Classic Sodamaker grijpt iSi terug op één van hun allereerste producten. Het ontwerp van de sodasifon is gebaseerd op dat van bedrijfsoprichter Carl Pochtler die in zijn 'Chirurgische Spritzen-Sodawasser-Apparate und Syphon–Fabrik' al in 1867 spuitwaterflessen en medische instrumenten maakte. De moderne Classic is uitgebracht ter ere van het 150-jarig bestaan van het bedrijf. 

Voor het bereiden van spuitwater vult u de fles met een, eventueel gefilterd, water. Plaats dan de tapbuis en draai de kop op de fles. Plaats een iSi soda capsule in de capsulehouder en draai deze op de fles tot u het gas in het water hoort stromen. Schud de sodasifon kort, verwijderd de capsule en capsulehouder en plaats de sierdop. U kunt nu uw sodawater tappen met de hendel. Voor extra verfrissend effect bewaart u de gevulde sodamaker in de koelkast. 
Reinig de iSi Classic Sodamaker met warm water en afwasmiddel.