Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Steelpan Apollo

Steelpan Apollo

€79,00
Op voorraad
Beschrijving

Dankzij de InductoBase bodem is koken met de Apollo steelpannen een echt plezier. De vloeistof warmt snel op en de isolerende roestvrijstalen wanden. Een steelpan is perfect om te koken en te pocheren maar is ook ideaal voor het voorbereiden van je sauzen. De egale warmteverdeling in de bodem garandeert een snel en efficiënt inkoken van bouillons en basissauzen. Ook ideaal voor het smelten van boter (bv. voor bearnaisesaus). 

Perfecte schenkrand makkelijk en netjes in de keuken. De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen. 

Ergonomischegrepen handig en hygiënisch. De grepen zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en remmen de warmtegeleiding. Dankzij een unieke lastechnologie zijn ze extra stevig bevestigd. Bovendien is optimale hygiëne verzekerd aangezien vuil, vet of bacteriën geen kans krijgen om zich in te nestelen. 

De ‘InductoBase’-bodem bestaat uit 7 lagen met een warmtegeleidende kern van zuiver aluminium. Deze aluminiumlaag van 5 mm dikte garandeert een uniforme warmteoverdracht doorheen de bodem en zorgt voor optimaal koken, zelfs op lage verwarmingsposities.

Silverinox, hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.

*Perfect sluitend deksel apart verkrijgbaar.