Koffie thee cocktail

Koffie thee cocktail

'Wat wil je drinken?' zal toch wel de meestgestelde vraag zijn als je er iemand bij je over de vloer komt!  Het toppunt van gastvrijheid toch? Afhankelijk van het tijdstip van de dag kan het antwoord van koffie naar thee naar aperitiefjes gaan. Bij Doen hebben we ook voor het ganse drinkgebeuren vele leuke producten die je helpen om hoogstaande drankjes te maken.
 
Koffie en thee
Tegenwoordig kan je in elke stad wel in 5 verschillende koffiebars gaan zitten, om kwalitatieve koffie of thee te slurpen! Heb je daar een pakje koffiebonen gekocht en wil je dit zelf malen om je koffie zelf op te gieten of in je french press of bialetti te gebruiken?  Dan is een koffiemolen geen overbodige luxe!  Water koken doen je misschien in een elektrische waterkoker maar misschien ook gewoon the old fashioned way met een echte fluitketel op het fornuis.
Je hebt thee en je hebt  infusies.  En als je deze laatste nu eens zelf zou maken?  Droog je favoriete fruit en kruiden in de voedseldroger, en maak er zelf je infusiemengeling mee! Verser kan niet, en je kiest zelf wat je er in doet!
 
Sap
De gezonde toer op gaan met sapjes en smoothies is misschien ook een goed idee. Pers appelsientjes in een citruspers of haal het beste sap uit groenten en fruit met een slowjuicer. Gegarandeerd je dagelijkse portie vitamientjes binnen. Of gewoon met fruit en kruiden water aromatiseren is ook een ideetje. Of een lekker frisse limonade? Met de Kilner drankdispenser kan je een grote hoeveelheid stockeren en gewoon met het kraantje je glas bijvullen. Heel handig bij feestjes! 
 
Cocktails
Voor wie al droomt van terrasweer met een aperitiefje: in onze winkel vind je alles wat je nodig hebt aan cocktailshakers, crushers, jiggers, ijsblokjesvormen. Een Gin Tonic of andere mix drink heb je zo gemaakt! Laat de ware mixologisch in je naar boven komen en maak zelf siroopjes of ginger beer.  Bewaar ze in een leuke fles!

Toon
per pagina
Blender artisan

Blender artisan KitchenAid

€ 229,00
Citruspers Pro
Promotie

Citruspers Pro Solis

Normale prijs: € 249,00

Special Price € 229,00

Cocktail lepel

Cocktail lepel Vin Bouquet

€ 7,50
Cocktail set

Cocktail set Vin Bouquet

€ 37,95
Cocktail shaker

Cocktail shaker Westmark

€ 24,95
Cocktail shaker Boston

Cocktail shaker Boston Weis

€ 25,80
Cocktailstamper

Cocktailstamper Rosle

€ 19,95
Drankendispenser

Drankendispenser Kilner

€ 29,95
Gin glazen

Gin glazen Ginderella

€ 6,50
Gin Travak

Gin Travak Ginderella

€ 42,00
Hermetus flesopener

Hermetus flesopener Doen.

€ 6,40
Ijsballen 2 stuks

Ijsballen 2 stuks Vin Bouquet

€ 6,10
ijsballen 4 stuks

ijsballen 4 stuks Vin Bouquet

€ 6,65
Jigger 20ml  40ml

Jigger 20ml 40ml Vin Bouquet

€ 3,95
Koffiemolen Brésil

Koffiemolen Brésil Peugeot

€ 110,00
Slowjuicer - sappers

Slowjuicer - sappers KitchenAid

€ 199,00
Voedseldroger

Voedseldroger Espressions

€ 89,00
Toon
per pagina