• Lorem ipsum

Consumptiecheques online inwisselen van Sodexo en Endenred.

25 Feb 2021
door Edwin van Doen

Wij aanvaarden consumptiecheques (Sodexo en Endenred) in onze winkel. Wanneer u te ver van Gent woont of niet in de mogelijkheid bent om naar de winkel te komen kunnen we je toch helpen.

Stuur ons een mail met welk(e) product(en) je wil kopen met de consumptiecheques. Wij mailen u terug met de nodige info waarna u ons de consumptiecheques per post kan opsturen, na ontvangst sturen wij je producten op. Is het totaal bedrag van je bestelling hoger.

dan de consumptiecheques dan kan je het online bijbetalen.

E-mail: [email protected]
Telefoon: 09 335 91 92

 

Wat is de consumptiecheque?
Het gaat om een uitzonderlijke cheque die deze zomer werd ingevoerd als een van de oplossingen voor de Coronacrisis. Het opzet is dubbel: extra koopkracht voor werknemers en een ondersteuning voor handelaars en zaken die het meest getroffen zijn door de crisis. Tot een bedrag van 300 euro zijn de consumptiecheques vrijgesteld van belastingen en socialezekerheidsbijdragen.

Wat is de geldigheidsduur van de Consumptiecheques?
De oorspronkelijke geldigheidsdatum van 7 juni 2021 is aangepast en verlengd tot 31 december 2021 (onder voorbehoud van bevestiging van het Koninklijk Besluit).

Is het mogelijk om de geldigheid van mijn Consumptiecheques te verlengen?
Neen. De geldigheidsduur van de Consumptiecheques is vastgelegd in het koninklijk besluit en kan niet gewijzigd worden. Als de Consumptiecheques niet vóór 31 december 2021 gebruikt worden, zullen ze vervallen.

Wordt het niet gebruikte deel van de Consumptiecheque terugbetaald door de handelaar?
Neen, de terugbetaling in geld is niet toegestaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »