• Lorem ipsum

Vernieuwde webshop

5 Dec 2021
door EDWIN KOSTER

De (digitale) wereld staat niet stil en ook wij van Doen kunnen natuurlijk niet achterblijven. De meesten onder ons bezoeken websites tegenwoordig namelijk vooral via de smartphone of tablet. Enkele aanpassingen aan onze website om mee te blijven met onze tijd en onze klanten steeds de beste service te kunnen blijven bieden, waren dus broodnodig. 

Geen zorgen, de huidige website waar we nog steeds heel erg tevreden mee zijn, blijft. Alleen wordt die in een meer mobilefriendly jasje gestoken, met hier en daar kleine aanpassingen aan de kleuren en overige look & feel. Zo hebben we geprobeerd de website en bijhorende webshop duidelijker en rustiger voor het oog te maken. Ook hebben we een aantal knoppen toegevoegd om sneller filters te kunnen toepassen en dus jouw zoekopdracht te verfijnen. Hierbij voegen we graag nog de kleine reminder toe dat we verzenden binnen heel Europa en dat we vanaf €30 ook gratis verzenden binnen België en Nederland.  

Omdat wij van Doen natuurlijk vooral pap gegeten hebben van koken en kookbenodigdheden, hebben we voor de update van onze website de hulp ingeschakeld van enkele specialisten ter zake. Zo willen we een oprechte 'dankjewel' uiten naar de developers van Shopmonkey. Ontzettend fijne mensen die van aanpakken weten, en dat tegen een eerlijke prijs. Ook een 'dikke merci' aan Stéphane de Schrevel voor de steeds prachtige en originele banners en alle overige visuele vertalingen van onze communicatie. Elk ontwerp is steevast een streling voor het oog, doorspekt met de nodige humor. En last but not least Amélie Snoeck onze ‘taaljuf’ die ons steeds bijstaat in het geschreven woord.

Dan rest ons enkel nog jullie te bedanken, voor jullie vertrouwen in onze service en ons kunnen. Bedankt! En heel veel (online) shopplezier gewenst. 

Edwin & Alex 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »