• Lorem ipsum

Doen in goed gezelschap

8 Mei 2023
door Edwin Koster

Doen heeft er een nieuwe buur bij! Brunchbar Modest, van dezelfde uitbater van Brunchbar Gust in de Papegaaistraat, heeft zich naast onze winkel genesteld. 

Maar dat zijn niet de enige nieuwe buren die we er onlangs bijgekregen hebben. Zin in een weekendje Gent? Overnacht in het hippe boetiekhotel YALO, recht tegenover onze winkel. Met haar bar, restaurant, en rooftop, zal het hotel geen moment vervelen. Wist je trouwens dat YALO een  Gentse samenvoeging is van ‘ja’ en ‘hallo’? Het prachtige design, doorspekt met een vleugje rock-‘n-roll, doet je mond inderdaad openvallen van verbazing.

Na een verkwikkende nacht in het YALO hotel, kan je je voeten onder tafel schuiven bij Modest, onze eerder genoemde en allernieuwste buur. Evi en haar team gebruiken steeds verse producten van lokale boeren. En dat proef je in hun heerlijke gerechten. Het menu, dat steeds boordevol verrassende lekkernijen staat, in combinatie met de uitstekende service, maakt van Modest een place-to-be die je niet mag missen. 

Nog niet genoeg van Gent? Gelijk heb je. Enkele panden verderop kan je de Libanese keuken ontdekken bij restaurant Zahra. Mezze’s om te delen, hartige hoofdgerechten en ontzettend vriendelijke uitbaters. Het prachtige uitzicht op de Krook krijg je er gratis bij. 

Na al die verwennerijen heb je misschien zelf zin gekregen om jouw culinaire talenten te (her)ontdekken. Dan kom je gewoon lekker bij ons pottenkijken, en ga je naar huis met bakken vol inspiratie en een ongelofelijke goesting om te Doen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »