• Lorem ipsum

Een warme herfst, zelfgemaakt.

24 Oct 2022
door EDWIN KOSTER

De herfst heeft de straten langzaam maar zeker veranderd in een wanordelijk lapjesdeken van gele, oranje en rode bladeren. Overgoten met hier en daar een fikse regenbui, worden buitenactiviteiten een onderneming voor de waaghalzen onder ons. Of tenminste voor diegenen met degelijke regenkledij. Kwestie van niet te overdrijven. 

Dan maar binnen de gezelligheid opzoeken. De verwarming staat bij velen ongetwijfeld een graadje lager, dus doen we ons best om wat extra warmte en gezelligheid te creëren, zonder dat het je een tweede hypotheek kost.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoofpot die uren zachtjes staat te pruttelen en ondertussen het hele huis vult met de belofte aan een gezellige maaltijd? Of een zelfgemaakte taart, die van zodra de oven opengaat iedereen het water in de mond doet lopen en ongeduldig laat wachten tot ze genoeg afgekoeld is om er een spie van te eten? Toch liever een dampende ketel soep, waar je de rest van de week niet alleen je handen, maar ook je hart mee verwarmt? Of tenminste, je slokdarm, en dat is dan eigenlijk technisch gezien bijna je hart. Nu ja, bijna. 

Wat jij deze herfst ook op tafel tovert, bij Doen zit je goed. Struin door ons uitgebreide assortiment in onze winkel of in onze webshop en geniet deze herfst niet alleen van een heerlijk geurende keuken, maar ook van zelfgemaakte warmte en gezelligheid. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »