• Lorem ipsum

Messenslijpen

20 Apr 2022
door EDWIN KOSTER

Heb je net een hele poos in de keuken gestaan om een heerlijke maaltijd te maken, merk je dat je mes erop uit is om jouw pièce de résistance moordlustig in rafelige stukken uiteen te scheuren. Zo verliest jouw vlees niet alleen een hoop vocht, maar vooral ook smaak. Niet als het van ons afhangt.

Breng je botte en onfortuinlijke messen binnen bij Doen, en wij bezorgen ze jou vlijmscherp terug. Weet je niet zeker welke messen bij ons terecht kunnen? Bekijk het zo: bij Doen discrimineren we niet. Keukenmessen, tafelmessen, textiel- en kappersscharen, tuinscharen, … al voelen we ons wel genoodzaakt om bij de laatste even een beroep te doen op gezond verstand. Voor kettingzagen van anderhalve meter verwijzen we je graag door naar een ander soort specialist. Laten we het houden op: wat in een doos past, kunnen wij voor jou zo goed als nieuw maken.

Messen van dubieuze kwaliteit geven we jou echter, uiteraard zonder kosten, ongeslepen terug. We kunnen de kwaliteit van onze service namelijk niet garanderen als onze slijper een oog mist.

Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer we onze slijpservice aanbieden? Hou onze Facebookpagina in de gaten of bezorg ons jouw gsm-nummer. We vragen steeds om de messen in die desbetreffende week voor 18 uur op zaterdag binnen te brengen, waarbij je ze de vrijdag daarop kan komen afhalen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »