Benodigdheden:
7 eieren - 350 g suiker - 400 g bloem - 2 vanillestokken - 6 g bakpoeder - zeste van 1/2 citroen 
Bereiding
Klop de eieren met de suiker en het vanillemerg tot schuim in de staande mixer. Voeg de bloem, het bakpoeder en de zeste van citroen toe en meng. Vul een spuitzak met gladde spuitmond met het deeg en spuit lange vingers (of rondjes). 
Bestrooi het deeg met flink wat suiker. Bak de koekjes af gedurende 11 minuten op 170° C en laat ze afkoelen op een rooster. Bewaar ze in een afgesloten doos... of eet ze snel op. ;) 
Tip: je kan ook nog een smaakmaker aan het beslag toevoegen, zoals 1 el tonkaboonpoeder, pistachepasta, praliné pasta, pindanotenpasta ipv het vanillemerg. Dan krijg je wel een lange vinger met een uitgesproken smaak. 
Zoekresultaten voor ""
Filters
 Potten & pannen
                                            Potten & pannen
                     Snijgereedschap
                                            Snijgereedschap
                     Bakgereedschap
                                            Bakgereedschap
                     En de rest
                                            En de rest
                     Kappersscharen
                                            Kappersscharen
                    








